rawatan kencing manis

JanganBERPUTUS ASA dalam mencari penawar kencing manis. Setiap penyakit adaubatnya

Penawarkencingmanis berasaskan 100%jus sayur-sayuran dan buah-buahan tempatandan telah terbuktisejak tahun 2001

Muftipunmengakui kehebatan produk ini


Penghantaran Terus keTempat Anda
* Kawasan Kuala Lumpur,Gombak, Selayang
* Sabtu / Ahad sahaja
* Pembelian 2 botol dan ke atas
* Tiada caj penghantaran
* Pembayaran semasa produk dihantarTestimonikacip emas
Hampir diberisuntikan insulin
(pelanggan saya sendiri)
* Saya tutup sebahagian maklumat untuk privasi pelanggan saya

rawatan kencing manis

ubat kencing manis

Testimonikacip emas

lukapulih dengan hanya 1 botol
(pelanggan saya sendiri)

ubat kencing manis


Testimonidari forum
Kadargula turun dengan banyak
* Sayaterjumpa testimoni di ruangan forum di
http://ratuhati.com/forum/index.php?topic=1533.0

kacip emas

SalamSejahtera,


penawar kencing manisJalan Pantai Baharu
Kuala Lumpur

Assalamualaikum danSalam Sejahtera,

Selamatdatang sayaucapkan ke laman web penawarkencing maniskacip emas. Jika anda ke sinisayaberpendapat  anda menghadapi masalah kencing manis ataumencaripenawar kencing manis untuk orang tersayang anda.

Sebelum lebih lanjut, ingatan untuk diri saya dan anda, setiap penyakityang didatangkan Allah akan disertakan dengan penawarnya. Semoga andatidak putus asa dalam mencari penawar yang sesuai. Jika anda telahmencuba 10 penawar tapi tidak berhasil, sentiasa ingat bahawa penawaryang ke- 11 mungkin akan dapat mengatasi masalah kencing manis anda.

Untuk pengetahuan anda, saya merupakan pengedar kacip emas danInsyaAllah akan cuba bantu anda apa yang saya mampu
SenaraiPenghantaran POS LAJU terkini !
ubat resdung mujarab
Ambil nombortracking pos laju di bawah dan sila ke www.poslaju.com.myuntuk tahu kedudukan bungkusan anda

NOTIS


Jika tak dapat hubungisaya terutamanyapada waktu pejabat, silahantar SMS kepada saya di .Dalam SMS taip kacip emas.Saya akan cuba hubungi anda semula secepat mungkin

Pembelian secara terus

Jika ingin beli secara terus tanpa melalui pos laju,anda boleh
datang ke tempat saya bekerja di TM Annexe 2 bersebelahan
MenaraRebung Telekom, Jalan Pantai Baharu.

rawatan buasir di kuala lumpur

Digoogle maps cari tm annexe 2


Sila inform saya sehari sebelum untuk saya bawa produk ke pejabat. 
Digalakkan datang tengahari 12.30 ke 2.00 petang. Isnin hingga
Jumaat.


rawatan kencing manis


Pengasas Kacip Emas dalamrancangan ANITA di Astro

rawatan kencing manis

Adakah anda ?


ubat kencing manis tradisional Adamasalahkencing manis teruk sehingga mengalami luka atau anggota badan mungkindipotong ?
ubat kencing manis tradisional Mencaripenawaruntuk masalah kencing manis peringkat awal atau sederhana ?
ubat kencing manis tradisional MencarirawatanALTERNATIF yang betul-betul berkesan ?
ubat kencing manis tradisional Bimbangdengankaedah perawatan yang menggunakan bahan kimia yang boleh beri kesansampingan yang tidak baik ?

Jikaitu persoalanyang bermain di fikiran anda, insyaallah rawatan kencing manis kacipemas akan dapat membantu anda
simpton kencing manis

Bertindaklahsebelumterlambat !

Tahukah anda ?

setiap 10 saat berlaku1 kematian & pada setiap 30 saat, anggota badan dipotong akibatpenyakit kencing manis!ubat kencing manis tradisional

Mufti pun mengakui kehebatan produk ini !PengasasKacip Emas

rawatan kencing manis

penawar penyakit kencing manis

rawatan untuk kencing manis

“Niatsaya untuk membantu mereka yang mengidap penyakit ini dengan keredhaanAllah”

Demikianlahujarkata-kata penuh bermakna daripada pengasas Kacip Emas Global Sdn Bhd, Kapten(B) Yusoff Md Saad yangtelah memulakanpenghasilan produk Kacip Emas sejak dari tahun 2001 lagi.

Kapten (B)Yusoff MdSaad berasal dari Pulau Langkawi, Kedah Darul Aman. Berkelulusanakademik MCE, beliau pernah memegang jawatan sebagai guru sementaraselama 2 tahun pada akhir 60an.

Pada tahun 1968, beliautelah memasuki Angkatan Tentera Malaysia. Beliau yang bermula dariLaskar Berpangkat Bawahan telah berkhidmat dengan ATM selama 33 tahunsehinggalah 1991. Kursus tertinggi yang pernah dihadiri beliau semasadi dalam ATM ialah ‘ Advanced Investigator’ di NewZealand.

Cekal menempuhrintanganyang mendatang

Menurut Kapten (B)Yusoff Md Saad, semasa di peringkat awal beliau memulakan perniagaanKacip Emas, rintangan dan cabaran yang dihadapi amatlah mencabar.Sehinggakan beliau terpaksa menjual kereta untuk semata-mata untukmendapatkan modal bagi meneruskan perniagaan.

penawar kencing manis

Malah, proses permulaanpada awalnya hanyalah dijalankan secara kecil-kecilan di rumah.Pembungkusan produk asal pula sekadar menggunakan botol mineral cuma.Beliau menjalankan perniagaan dengan menjualnya dari rumah ke rumah,sehingga sampai ke satu tahap di mana ada pihak yang menganggaptindakan beliau sebagai tidak masuk akal.

"Kini, semuanya tinggalsebagai lipatan sejarah. Produk Kacip Emas telah terbukti berkesan danpenerimaan masyarakat amatlah memberangsangkan. Malah ada juga penggunayang terdiri daripada kalangan orang politik, ulama dan professional."

Bahkan, terdapat jugapesanan dari luar negara yang diterima dari masa ke semasa. Berdasarkankepada senario ini, ianya telah sedikit sebanyak membuka peluang kepadaKacip Emas Global Sdn Bhd untuk melebarkan sayapnya di luar Malayasia,khususnya di negara Asean.

ubat kencing manis

Mengapaubat kencing manis Kacip Emas ?

ubat kencing manis mujarab
SelebritiTV, Aziz Desa dan Kacip Emas
  • Terbuktimenunjukkan kesan yang amat positif dan amat memberangsangkan untuk menghilangkanpunca-punca penyakit kencing manis / diabetes
  • Mengandungihanya bahan-bahanyang asli dan semulajadiserta dirumus khas untuk bertindak dengan lembut dan berkesan. GoldPincer @ Kacip Emas™ tidakmenggunakan bahan tambahan, pengawet ataupun bahan tiruan.
  • Telahdistatuskan sebagai minuman kesihatan oleh KementerianKesihatan Malaysia (KKM) dan memiliki sijil HALAL.Kaedah pemprosesannya terdiri dari pelbagai peringkat berbanding denganjenama minuman kesihatan yang lain. Peringkat-peringkat yang terlibatadalah prosespembakaran, kukusan dan perahan yang menggunakan hanya 5% air sahaja
  • Prosespembuatan dan pembungkusan penawar kencing manis Kacip Emas ini dijalankandi kilang sendiri di Alor Star, Kedah


Testimoni kencingmanis

ubat penawar kencing manis

Kes 1 - UstazMohamed Azri B.Tajudin (43 Tahun)

penawar kencing manis

Sayatelahmengidap kencing manis selama lapan(8) tahun sejak tahun 2000.Selama masa itu, saya cuma mengambilubat hospital pada bulan November 2007. Ibu jari kaki saya terluka(Makan cekam). Saya mendapat rawatan di klinik swasta beberapa lamasebelum dinasihatkan oleh doktor supaya mendapat rawatan lanjut diHospital Besar Pulau Pinang.

Atas nasihat daripada doktor dan kawan-kawan saya pergi ke hospital.Sampai sahaja di hospital saya terus dimasukkan ke wad. Akhirnyakeempat jari kaki sebelah kiri saya dipotong di bahagian atas tapakkaki saya dilapah.

Doktor telah memutuskan kaki saya harus di potong sehingga atas parasbuku lali. Teman-teman saya telah membawa saya ke sebuah pusat rawatanalternatif (tidak dapat disiarkan disini) di Sri Gombak, Selangordengan bayaran sebanyak RM 8,850.00 sebulan. Empat hari sebelum tamatrawatan kaki saya mula bernanah dan doktor menasihatkan saya pergi kehospital semula.

"Usaha saya yang terakhir ialah mendapatkan khidmat nasihat dan rawatandari pihak Kacip Emas (Gold Pincer Trading, Alor Star). Setelah tigaminggu mengamal Penawar Kacip Emas dan mendapat rawatan yang telitidaripada pihak Kacip Emas, kaki saya mula menunjukkan perubahan denganizin Allah walaupun luka tapak kaki saya agak besar disebabkan nanah.

   Saya amat yakin dan berdoa semoga Allah menyembuhkan saya dengankeberkesanan kerana Kacip Emas dan rawatan yang teliti agar saya dapatberdiri semula sebagai Imam dan saya juga berdoa semoga Kacip Emas akanberkesan pada setiap pesakit kencing manis."

Saya bersyukur kepada Allah S.W.T, terima kasih kepada Kapt. Yusoff,Pak Din dan semua warga kerja Kacip Emas yang sangat prihatin.Sekarangkaki saya telahpun pulih 95% berikhtiar dengan mengambil Penawar KacipEmas. Dahulu bacaan gula saya 29 mmol/L dan sekarang tidak melebihi 6.0mmol/L dan tidak perlu mengambil insulin 2 kali sehari sepertisebelumnya. Alhamdulillah…

Kes 2 - HjhSaodah Bt Hj MdIsa (59 Tahun)

ubat kencing manis mujarab

Padabulan Mac2007, saya telah dimasukkan ke wad ICU, KMC Kedah setelah pitam dankoma selama 8 hari. Tubuh badan menjadi lembik dan hampir lumpuhsepenuhnya. Setelah diberi rawatan sewajarnya dan tidak menunjukkansebarang perubahan, doktor menasihatkan agar saya di bawa balik kerumah, mungkin kerana dirasakan sudah tiada harapan untuk hidup.

Di rumah, semua ahli keluarga telah berkumpul dan membaca surah Yassin.Walaupun tidak dapat bergerak, saya telah diberikan Penawar Kacip Emasyang dibawa oleh seorang kenalan (Pak Din) dan alhamdulillah dalambeberapa hari tangan dan kaki telah boleh bergerak semula.

Sekarangsaya telah boleh berjalan seperti sediakala dan mampu membuat kerjaseperti orang lain dan saya juga amat bersyukur kerana diberi kesihatanyang baik. Terima kasih Penawar Kacip Emas.

tanda penyakit kencing manis

kencing manis

ubat kencing manis

penawar penyakit kencing manis

rawatan kencing manis

Keratan akhbarmengenai KACIP EMAS

kacip emas

rawatan kencing manis

ubat kencing manis mujarab

ubat kencing manis terbaik

ubat kencing manis hpa

rawatan kencing manis

ubat kencing manis tradisional

petua ubat kencing manis

penawar kencing manis

penawar untuk kencing manis

penawar penyakit kencing manis

rawatan kencing manis

rawatan untuk kencing manisSoal Jawabmengenai Kacip Emas

1) Berapa botol yang perludiminum bagikembali normal?

Anda bolehbermula dengan 1 botol terutamanyajika tahap masih peringkat awal dan sederhana. Memangada testimonimereka yang menggunakan rawatan kencing manis kacip emas di mana kadargula turun dari hampir 30 mmol/L hingga lebih kurang 8 mmol/L hanyadengan 1 botol . Juga terdapat juga feedback pengguna di mana lukakering hanya dengan 1 botol.

Tapi jika luka lebih dicadangkanpengambilan3 hingga 10 botol secara berterusan seiring dengan pemeriksaan bacaanglukos dalam darah yang berjadual. Ini adalah bertujuan bagi memastikankesan positif dan kesetabilan pada diri anda sebelum anda menghentikanpengambilan Penawar Kacip Emas. Fakta ketahanan badan (antibody) danmetabolisma bagi setiap individu adalah berbeza. Tidak boleh membuatketentuan mengenai kuantiti.

Walaupun bacaan gula dalam darah bertambah, ia menjelaskan wujudnyakomplikasi atau simptom akibat Diabetes. Akan tetapi, pengguna tetapakan merasa lega dan puas. Selepas mengalami kestabilan terhadapkomplikasi dan simtom tersebut, bacaan gula akan turun ke paras normalsemula.

Sebagai rawatan alternatif, Penawar Kacip Emas bertindak secaraberansur-ansur. Semasa kandungan glukos didalam darah berada dalam yangtinggi, kemudian bertukar dari rendah ketinggi akhirnya menjadi stabilketahap yang ideal. Proses ini biasanya mengambil masa selama duahingga tiga minggu dan ini memerlukan pengambilan Penawar Kacip EmasTsecara berterusan didalam tempoh tersebut.

Berlainan dengan rawatan yang dianjurkan oleh perubatan moden, rawatanini tidak begitu menonjolkan penurunan atau peningkatan insulin dalamtubuh secara ketara dimana kandungan glukos dalam darah dapat diukurdari peningkatan atau pengurangan yang mendadak. Ia bertindak denganmempergiatkan sistem imunisasi seterusnya mempertingkatkan penghasilaninsulin secara semulajadi yang kemudiannya akan mengawal penyerapanglukos kedalam darah secara berlebihan.

Oleh yang demikian, perkara pertama yang dapat diketahui ialahkesegaran dan tahap kesihatan yang lebih baik yang dapat dirasai darikurang rasa dahaga yang keterlaluan, tahap kekerapan membuang air kecilyang menurun dan pembaikan pada tisu-tisu pada bahagian yang luka.Keadaan ini agak ketara pada beberapa minggu yang pertama. Selepas tigaminggu,anda akan mendapati perubahan yang mendadak terhadapsimptom-simptom diabetes.

2) Bagaimana carapengambilan Penawar KacipEmas?

Tertakluk kepada bacaan gula di dalam darah iaitu:

Tahapkencing manis Kekerapanpengambilan Jumlahsetiap kali ambil 1botol bertahan untuk berapa lama ?
12mmol/L& ke atas 3kali sehari 100ml (2cawan) 3 hari
12mmol/L & ke bawah
2kali sehari 100ml(2 cawan) 5 hari
* cawanplastik 50mldisediakan bersama setiap botol

Cara pengambilan adalah seperti berikut:
1 x pengambilan pagi sebelum sarapan
1 x pengambilan petang (sekitar jam 5 - 6 petang, elok semasa peruttidak penuh)
1 x pengambilan malam sebelum tidur.
* sekiranya pengambilan 2 x sehari, minum pagi dan malam sahaja, petangtidak perlu.

3) Bolehkah diambildengan ubat hospital atau klinik?

Boleh. Sebelum sarapan ambil kacip emas. Selepas 45 minit sarapan barumengambil ubat hospital atau klinik.

4) Apakah kesan -kesan sampingan selepas pengambilan Penawar Kacip Emas?

Tidak berlaku kesan-kesan sampingan. Cuma tindak kesan biasa dari kebaskepada sakit di bahagian - bahagian tertentu, mual, muntah, sakitkepala atau kekerapan membuang air besar atau air kecil. Semuanyaadalah kesan positif dan bersifat sementara sahaja. S.5 - Apakah semuapantang larang ditetapkan didalam kotak itu mesti dipatuhi?

Sebaiknya dipatuhi untuk mempercepatkan proses penyembuhan dan kembalinormal. (Pesanan berdasarkan pengalaman dengan pesakit-pesakit sebelumini)

5) Selain ubatanHospital dan Klinik, bolehkah Penawar Kacip Emas diambil serentakdengan ubat-ubatan alternatif lain?

Sebaiknya tidak disekalikan cuma dibenarkan ubatan Hospital @ Kliniksahaja. Ini untuk mendapatkan SATU identiti sebenarnya dalam satu masa.

6) Bolehkan ibumengandung mengambil Penawar Kacip Emas?

Boleh. Tetapi dicadangkan ibu mengandung 6 bulan dan ke atas untukmengambilnya. Ini bagi mengelak sebarang kemungkinan berlaku yangmungkin akan dikaitkan dengan Penawar Kacip Emas sekiranya diambilsemasa kandungn di peringkat awal.

7) Apakah tindakkesan berlaku kepada pesakit-pesakit yang luka?

Selalunya akan mengeluarkan air bisa, nanah dan kekotoran yang agakluarbiasa. Ini adalah kesan yang positif. Kemungkinan akan rasa sakittidak seperti sebelumnya. Semuanya adalah bersifat sementara kearahpenyembuhan.

8) Bolehkah kesanhitam kembali seperti sediakala?

Banyak rujukan mendapati ianya dapat mengembalikan kecerahan kepadasediakala.

9) Bolehkah PenawarKacip Emas membantu pesakit yang bergantung kepada Insulin?

Boleh. Cara pengambilan dan sukatan adalah sama dengan pesakit diabetesbiasa.

10) Apakah carapenyimpanan terbaik Penawar Kacip Emas?

Sebelum dibuka diletakkan ditempat yang dingin dan elakkan daripadaterdedah kepada cahaya matahari. Jangan amalkan meninggalkan terlalulama di dalam kenderaan semasa cuaca panas. Selepas dibuka eloklahdisimpan didalam peti ais bagi mengekalkan kesegarannya.

11) Bolehkah PenawarKacip Emas diambil dengan air?

Tidak digalakkan. Cuma bagi pesakit yang tiada pilihan lain.

12) Adakah PenawarKacip Emas telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysiadan Sijil Halal?

Penawar Kacip Emas telah memperolehi Sijil Kelulusan dari KementerianKesihatan Malaysia dan Sijil Halal.

13)BagaimanakahPenawar Kacip Emas berfungsi sebagai minuman kesihatan?

Penawar Kacip Emas merupakan rumusan formula herba yang berkhasiat bagimembantu pembersihan toksik dalam badan. Ia menggalakkan peredarandarah yang bersih dan bebas toksik. Seterusnya menjadikan anda sihatdan bertenaga. Penawar ini diformulasi daripada 100% jus sayur-sayurandan buahan tempatan. Ia dijamin selamat untuk diminum.

Testimoni videoKacipEmas


Bagaimana inginmembuat belian ?

 agen kacip emas

1 botol = 1liter

Andadi Kuala Lumpur ?

Pembelian secara terus boleh dibuat di kawasandi bawah:

Waktu Pejabat: Jalan Pantai Baharu (Berdekatan Universiti Malaya/Menara RebungTelekom)
Hujung minggu: Sentul/Gombak


SilaSMS atau call saya di 013-2045433untuk appointment


Penghantaran Terus keTempat Anda
* KawasanKuala Lumpur, Gombak, Selayang
* Sabtu / Ahad sahaja
* Pembelian 2 botol dan ke atas
* Tiada caj penghantaran
* Pembayaran semasa produk dihantar

Jika ditempat lain, boleh beli secara online


Beli 1 botol
SemenanjungMalaysia
RM145.00+ posRM5.00 = RM150.00 sebotol

Sabah& Sarawak
RM160.00+ posRM10.00 = RM170.00 sebotol

Beli 2 botol
SemenanjungMalaysia
RM290.00+ posRM10.00 = RM300.00

Sabah& Sarawak
RM320.00+ posRM25.00 = RM320.00
Beli 3botol
SemenanjungMalaysia
RM435(Jimat rm15)

Sabah& Sarawak
RM480(Jimat rm25)1)Bank in ke akaun bank saya di bawah :

penawar penyakit kencing manis No.akaun:  164016056457
Nama: ShukriZakaria
ubat kencing manis terbaik No.akaun: 14330001853208
Nama: ShukriZakaria


2) SMS maklumat anda ke telefon bimbit saya di 013-2045433 atauemail keibnuzack@gmail.com

Nama,Alamat, Bankmana, Jumlah, Tarikh,Masa
Contoh: Ali binAbu, No. 3 Jln Dato Senu Sentul 51000 Kuala Lumpur, Maybank, RM150, 16Dec 2011, 3.57 ptg

3) Order yangditerima akan saya pos laju padakeesokan harinya. Saya akan update tracking id penghantaran di twittersaya:


Contoh penghantaran
(pembelian 3botol RM480 , hantarke Tawau, Sabah)

*Maklumat saya gelapkan untuk privasikan maklumat pelanggan saya

penawar kencing manis

rawatan kencing manis

ubat diabetes

Dari saya;

rawatan kencing manis


Agen kacip emas
Admin
Jalan Pantai Baharu
Kuala Lumpur
2009 Shuk IM - ubatkencingmanis

penawar kencing manis