ubat darah tinggi
Order  | Ubat darah tinggi


ubat buasir
No. Ahli : IM-221013-02456

Ubat darah tinggi dengan penawar berasaskan air ZAM ZAM yang  telah terbukti keberkesanan


tekanan darah tinggi


ubat penyakit darah tinggi
Testimoni darah tinggi Himax 5
( Kesan mungkin berlainan pada setiap individu. Boleh jadikan sebagai ikhtiar )
ubat darah tinggi


herba darah tinggi


ubat darah tinggi berasaskan air zam zam


penyakit darah tinggi


Apa itu Tekanan darah tinggi ?


TEKANAN DARAH TINGGI adalah merupakan satu keadaan di mana bacaan tekanan darah melebihi 140/90 meningkat secara berterusan. Seseorang itu diklasifikasikan sebagai penghidap darah tinggi setelah ujian ulangan dilakukan beberapa kali. Bagaimanapun, seseorang tidak dikategorikan sebagai penghidap darah tinggi jika bacaan tekanan darah yang melebihi paras biasa hanya sekali.

ubat darah tinggi terbaik

Kajian telah menunjukkan sebanyak 4.8 juta daripada keseluruhan jumlah penduduk di Malaysia menghidapi penyakit darah tinggi dan 2 per 3 tidak menyedari yang mereka sedang menghadapi penyakit ini. Malah mereka tidak hirau langsung dan menganggap perkara ini tidak serius.

Darah tinggi berlaku apabila arteri-arteri atau dinding cabang pembuluh darah halus menjadi keras dan menyukarkan darah melaluinya. Kesannya, tekanan darah meningkat dan menyebabkan jantung terpaksa bekerja lebih kuat. Sekiranya bacaan tekanan darah kekal pada kadar 140/90 atau lebih, ini bermakna anda menghidap hipertensi.


ubat darah tinggi shakleeSetiap hari jantung akan berdenyut lebih daripada 100,000 kali. Darah akan dipam dari jantung ke seluruh pembuluh darah setiap kali jantung berdenyut. Di antara degupan jantung, tekanan dalam dalam pembuluh akan menurun. Bacaan tekanan darah direkodkan dalam dua nombor, contohnya 120/80.

Nombor yang pertama, 120, adalah tekanan darah pada dinding pembuluh darah apabila proses degupan jantung berlaku. Ia juga dikenali sebagai sistolik. Manakala, nombor kedua, 80, merupakan tekanan pada pembuluh darah ketika jantung berehat antara degupan jantung. Ia dikenali sebagai diastolik.Diperkenalkan


HIMAX 5

penawar darah tinggi


HIMAX 5 berkonsepkan Air Zam-Zam dan terapi 30 Juzuk Al-Quran adalah satu penemuan baru gabungan SAINS, AL-QURAN & AS-SUNNAH. HIMAX 5 merupakan Jus Alkali yang membantu memperbaiki keseimbangan asid dan alkali dalam badan ke arah kesihatan yang sempurna dan ia baik untuk membantu sebagai cara menurunkan tekanan darah tinggi !

Rasulullallah s.a.w pernah bersabda :

“Sebaik-baik air yang keluar dari perut bumi ialah AIR ZAM-ZAM, terdapat padanya MAKANAN yang boleh mengenyangkan dan PENAWAR yang boleh menyembuhkan penyakit.”  

(Direkodkan oleh Ibnu Hibban dan at-Tabrani)


"Setiap penyakit ada ubatnya. Apabila ditemukan ubat yang tepat untuk suatu penyakit, maka akan sembuhlah penyakit itu dengan izin ALLAH 'azza wajalla."
(Sahih Muslim)

pengasas himax 5

Dari kiri Pn.Siti Aishah (Pengurus Besar DRK), tengah (bersama Tuan hj Khamis Pengarah Mara) dan kanan Tuan Mat rozi (Pengarah Urusan DRK)

DRK NETWORK MARKETING & SERVICES SDN.BHD. adalah syarikat 100% Bumiputra Islam yang menjadi pengeluar dan pengedar ekseklusif produk berjenama HIMAX5 yang berasaskan air zam zam dan terapi 30 juzuk al-Quran.

Produk Jus Alkali Himax5 adalah produk pertama di dunia berasaskan air zam zam dan terapi 30 juzuk al-Quran yang sangat berkesan dalam membantu memperbaiki keseimbangan asid dan alkali badan ke arah kesihatan yang sempurna.

Syarikat ini merupakan pengeluar utama yang mengedarkan produk Himax5 ke seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak dan juga Brunei. Syarikat ini beroperasi di Pasir Puteh Kelantan dan bernaung sebagai usahawan MARA Kelantan.

Pejabat urusan DRK NETWORK MARKETING & SERVICES SDN.BHD. beroperasi di Wisma Rosham di Jalan Jelor Pasir Puteh Kelantan. Staf syarikat juga mengamalkan solat dhuha dan juga bacaan mathurat setiap pagi sebelum memulakan tugasan kerja.

Kandungan HIMAX 5

penawar darah tinggi


Kandungan HIMAX5 ialah:

  • Air Zam Zam
  • Bacaan Al-Quran
  • Kristal Galian
  • Ekstrak Resin Pine Cypress
NOTA: Kristal galian dan ekstrak resin pine cypress adalah antara elemen penting dalam membantu dalam proses mengurangkan simptom sakit darah tinggi.

Manakala bacaan Al-Quran dan amalan menggunakan air zam-zam untuk perawatan adalah termasuk dalam kaedah islam untuk membantu proses rawatan pesakit kronik darah tinggi, .


Cara menggunakan Himax5


himax 5 kuala lumpur

KAEDAH 1:

Titikkan 21 titis HIMAX5 ke dalam 500ml air bersih / mineral / tapisan
Seterusnya kacau /  goncang dan terus minum seperti air minuman harian. Rasanya seolah macam air Zam-Zam kerana kandungan alkali yang tinggi

   ********************************************************************

KAEDAH 2:

Titikkan 63 titik HIMAX5 ke dalam 1.5L air bersih / mineral / tapisan
Seterusnya kacau /  goncang dan terus minum seperti air minuman harian. Rasanya seolah macam air Zam-Zam kerana kandungan alkali yang tinggi

NOTA: Kaedah ini sesuai untuk perawatan mereka yang mempunyai kencing manis, darah tinggi, gout dan kanser. Pastikan setiap hari anda meminum 1.5L air yang di titis dengan jus HIMAX5. Pastikan habis dan ulang setiap hari


   ********************************************************************

KAEDAH 3:

Titikkan 5-7 titik HIMAX5 ke dalam segelas air bersih / mineral / tapisan
Seterusnya kacau /  goncang dan terus minum seperti air minuman harian. Rasanya seolah macam air Zam-Zam kerana kandungan alkali yang tinggi
Dari Laptop Shukri Zakaria
Kuala Lumpur

herba penawar buasir
Agen Himax 5
013-2045433
hpa.maisecawan@gmail.com

wassup android
WhatsApp : 0132045433LIKE facebook page

Dijemput untuk like facebook fanpage kesihatan saya. Boleh berhubung melalui facebook untuk masalah darah tinggi anda

Tindakbalas penyembuhan


Biasanya akan ada tindakbalas penyembuhan lepas pengambilan Himax5 ini. Ini kerana Himax5 mula bertindakbalas meneutralkan asid dalam badan kita. Himax5 mula mengembalikan keadaan berasid dalam badan kita kepada keadaan beralkali, iaitu keadaan semulajadi badan kita.


Tindakbalas yang biasa dirasakan oleh pesakit seperti rasa dahaga, rasa panas, berpeluh dan kerap buang air. Ini adalah tindakbalas penyembuhan biasa. Terus amalkan pengambilan Himax5 sehingga tindakbalas penyembuhan ini berhenti sepenuhnya. Cara mudah Order


penawar darah tinggi
Harga
Semenanjung : RM65
Sabah/Sarawak : RM70

* Harga sudah termasuk Poslaju
Cara Beli
1. Bank in duit ke:
Maybank 164016056457 (Shukri Zakaria)
CIMB 
7600833464 (Shukri Zakaria)

2. SMS/WhatsApp ke 0132045433
Nama, Alamat, Bank, Tarikh, Masa, Jumlah,Buasir
Contoh: Mohd Abu Bakar, No. 3 Jalan ABC Banting 43000 Selangor, Maybank, 8 Feb 13, 10.40pagi, RM65, Darah Tinggi


Dari saya;

darah tinggi

Shukri Zakaria
Agen Himax 5
Admin www.klik4sihat.com
013-2045433
hpa.maisecawan@gmail.com
Order | penawar darah tinggi
rawatan darah tinggi