ubat buasir

Ubat buasir tuan hj. ismail telah membantu ribuan pesakit buasir sejak lebih 30 tahun lepas dengan harga berpatutan, hanya dari rumah, selamat digunakan dan banyak lagi kelebihan.

Sebelum tu, terima kasih kerana singgah di website ini. Saya Shukri dari sales team ubat buasir tuan hj ismail. Jika anda berada di sini, tentunya anda tengah cari ubat buasir yang sesuai dari macam-macam ubat buasir yang ada di pasaran.

Jika anda mencari ubat buasir seperti ciri-ciri dibawah, saya cadang anda terus baca hingga ke bawah.

ubat buasir mujarab

Ubat buasir tn hj ismail insyaAllah memberi pilihan terbaik untuk anda dari segi khasiat, harga , dan selamat untuk digunakan.  

1. Rawat pelbagai masalah buasir

Masalah utama buasir tentunya kesakitan terutamanya bila nak buang air besar. Juga rasa tidak selesa yang serba sedikit menganggu kerja harian. Begitu juga bila sampai tahap keluar darah, nak buang air besar pun jadi takut. Ini kesan dari bengkak dan luka buasir.

Unutk tujuan merawat buasir secara Ubat buasir tn hj Ismail berasaskan 2 produk untuk merawat buasir secara keseluruhan. Produk tersebut ialah Ficus dan Minyak but-but.

ubat buasir tradisional
  • FICUS mengecutkan buasir
  • FICUS membantu dan memudahkan proses pembuangan air besar tanpa proses meneran yang kuat dan lama
  • FICUS mempunyai kandungan serat yang tinggi bagi melembutkan najis
  • FICUS membantu melegakan kesakitan
  • FICUS membantu menghentikan pendarahan
  • FICUS membantu mempercepatkan penyembuhan luka di bahagian dubur akibat sembelit
ubat buasir

Jika bengkak buasir anda dah terkeluar pada dubur dan boleh disapu, satu lagi produk dicadangkan iaitu minyak but-but. 

ubat buasir

MINYAK BUT-BUT membantu untuk kecutkan benjolan atau bengkak buasir yang terkeluar pada dubur.

 

 

2. Terbukti selamat digunakan

Ubat buasir tn hj ismail ada kelulusan kementerian kesihatan. Di bawah adalah maklumat nombor pengesahan kementerian kesihatan.

ubat buasir farmasi

Tapi yang lebih utama, ubat buasir ni dah lebih 30 tahun di pasaran. Tidak ada masalah setakat ini. Masa telah buktikan ia selamat dan terbukti berkesan. Pembuatan produk ini juga mengikut standard GMP perkilangan. 

ubat buasir herba
ubat buasir tradisional

HPA adalah penerima Anugerah Perdana Menteri
di pameran MAHA 2008, di Serdang, Selangor

 

3. Banyak testimoni

Setakat ni Alhamdulillah terdapat banyak testimoni mereka yang pernah menggunakan ubat buasir ini. Di bahagian bawah sekali website ini ada diletakkan butang untuk pergi ke laman senarai 57 testimoni. 

 

herba buasir
rawatan buasir paling berkesan
ramuan taufiq

4. Harga berpatutan


>> Klik sini utk whatsapp<<