Ubat buasir mujarab 57 testimoni

Bengkak buasir kecut, tiada lagi keluar darah, sakit pun tiada lagi

ubat buasir tradisional
Ubat buasir tuan hj. ismail telah membantu ribuan pesakit buasir sejak lebih 30 tahun lepas  harga berpatutan, hanya dari rumah, selamat digunakan dan banyak lagi kelebihan.
“Tak takut lagi nak masuk toilet”
“Sebelum ni keluar darah sampai nak pengsan”
“4 hari buasir kecut”
Sebelum tu, terima kasih kerana singgah di website ini. Saya Shukri dari sales team ubat buasir tuan hj ismail. Jika anda berada di sini, tentunya anda tengah cari ubat buasir yang sesuai dari macam-macam ubat buasir yang ada di pasaran.
Jika anda mencari ubat buasir seperti ciri-ciri dibawah, saya cadang anda terus baca hingga ke bawah.
ubat buasir kelebihan

Ubat buasir tn hj ismail insyaAllah memberi pilihan terbaik untuk anda dari segi khasiat, harga , dan selamat untuk digunakan.  

1. Rawat pelbagai masalah buasir

Masalah utama buasir tentunya kesakitan terutamanya bila nak buang air besar. Juga rasa tidak selesa yang serba sedikit menganggu kerja harian. Begitu juga bila sampai tahap keluar darah, nak buang air besar pun jadi takut. Ini kesan dari bengkak dan luka buasir.

Unutk tujuan merawat buasir secara Ubat buasir tn hj Ismail berasaskan 2 produk untuk merawat buasir secara keseluruhan. Produk tersebut ialah Ficus dan Minyak but-but.

ubat buasir tradisional

  • FICUS mengecutkan buasir
  • FICUS membantu dan memudahkan proses pembuangan air besar tanpa proses meneran yang kuat dan lama
  • FICUS mempunyai kandungan serat yang tinggi bagi melembutkan najis
  • FICUS membantu melegakan kesakitan
  • FICUS membantu menghentikan pendarahan
  • FICUS membantu mempercepatkan penyembuhan luka di bahagian dubur akibat sembelit

Jika bengkak buasir anda dah terkeluar pada dubur dan boleh disapu, satu lagi produk dicadangkan iaitu minyak but-but. 

ubat buasir
 

MINYAK BUT-BUT membantu untuk kecutkan benjolan atau bengkak buasir yang terkeluar pada dubur.

 

2. Terbukti selamat digunakan

Ubat buasir tn hj ismail ada kelulusan kementerian kesihatan. Di bawah adalah maklumat nombor pengesahan kementerian kesihatan.

ubat buasir farmasi

 

Tapi yang lebih utama, ubat buasir ni dah lebih 30 tahun di pasaran. Tidak ada masalah setakat ini. Masa telah buktikan ia selamat dan terbukti berkesan. Pembuatan produk ini juga mengikut standard GMP perkilangan. 

ubat buasir herba

 

 

3. Banyak testimoni

Setakat ni Alhamdulillah terdapat banyak testimoni mereka yang pernah menggunakan ubat buasir ini. Di bahagian bawah sekali website ini ada diletakkan butang untuk pergi ke laman senarai 57 testimoni. 

 

Masalah selesai dalam seminggu

herba buasir

Sebelum ni keluar darah sampai nak pengsan

rawatan buasir paling berkesan

Masalah selesai dalam seminggu

ramuan taufiq

 

4. Harga berpatutan

Ubat buasir tn hj ismail adalah amat berpatutan. Ubat buasir yang prlu anda cuba sebelum ambil pilihan lain seperti pembedahan yang tentunya melibatkan kos yang tinggi. So, berapa harga ubat buasir tn hj ismail ?

 

RM73 semenanjung / RM80 sabah sarawak ( Dah termasuk kos pos)
Kapsul dan ubat sapu

(Untuk buasir yang dah terkeluar bengkak pada dubur yang boleh disapu)

RM48 semenanjung / RM55 sabah sarawak ( Dah termasuk kos pos)
Kapsul
saja
(Untuk buasir dalam)

 

5. Setiap hari pos kecuali ahad

Setiap hari saya ada buat pos kecuali ahad. Order diterima sebelum 1 tengahari akan dipos pada hari yang sama.

COD juga disediakan tapi hanya area sentul kuala lumpur.

ubat buasir tradisional

 

Anugerah Perdana Menteri di MAHA 2008

 

Jangan tunggu lama2 lagi…

Herba warisan melayu yang dah lebih 30 tahun di pasaran perlu menjadi pilihan anda segera. Anda berhak mendapat

 

 

HPA Sentul
D-7-3, Jalan Dato Senu 26, Taman Dato Senu 
51000 Sentul Kuala Lumpur
Tel: 013-2045433
(untuk whatsapp terus klik butang 'saya nak info lanjut ' di atas)